Dette er en eksempelside. Den er forskjellig fra ert innlegg fordi det vil forbli på samme plass og vil vises i navigasjonsmenyen (i de fleste tema). De fleste starter med en Om-side som introduserer dem for mulige besøkende. Den kan si noe omtrent som følger:

Hei der! Jeg er et sykkelbud om dagen, fremadstormende skuespiller om natten, og dette er min blogg. Jeg bor i Oslo, har en stor hund som heter Kim Roger, og jeg liker Piña colada. (Og å skrive rare kommentarer til nettnyheter.)

…eller noe slikt som dette:

Selskapet XYZ ble stiftet i 1971, og har vært levert kvalitetsduppeditter siden da. Ligger i Kristiansund, og sysselsetter over 2000 mennesker som gjør alle slags bra ting for samfunnet.

Som ny WordPress-bruker bør du gå til ditt kontrollpanel for å slette denne siden og lage en ny side med ditt innhold. Ha det gøy!


Mera pengar i dag. Vi hjälper dig med din låneansökan.

Kanske lönen är slut, och du måste betala en räkning? Behöver du att köpa ny tvättmaskin, men du har inte pengar innan rean är slut? Har ditt företag börjat att tappa likviditet? Lugn, vi är här för att hjälpa dig. Hos oss kan du enkelt jämföra olika typer av lån, och hitta det som passar just till din användning. Vi samarbetar med ett stort utbud av olika långivare, så du kan alltid vara säker på att du får det bästa möjliga erbjudandet.

En av fördelarna med att låna pengar genom våran tjänst är att det är snabbt och enkelt. Vi tar inte i några dokument från dig, utan du ansöker direkt via våra partners webbformulär. Detta gör processen mycket smidigare, och du behöver inte oroa dig för att tappa bort några viktiga papper eller att gå miste om viktig information. En annan fördel med våran tjänst är att den är helt kostnadsfri. Vi tar inte ut några avgifter från dig, och förmedlar kontakt till våra partners utan att det kostar dig något.


Vilka tankar borde jag göra innan jag ansöker?

Det finns en mängd olika konsumentlån på marknaden och det kan vara svårt att veta vilket som är rätt för dig. När du lånar pengar måste du betala tillbaka beloppet plus ränta. Ju högre ränta, desto mer pengar blir du skyldig varje månad. Det är viktigt att hitta ett lån med låg ränta så att du kan spara pengar i längden.

Det finns flera faktorer som spelar in för att bestämma din ränta, bland annat din kreditvärdighet och hur mycket pengar du vill låna. Du kan förbättra din kreditvärdighet genom att betala dina räkningar i tid och ha en god ekonomi i övrigt. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto lägre ränta kan du få på ditt lån. En annan faktor som spelar in är hur stor summa pengar du vill låna. Ju mindre summa, desto lägre ränta blir det oftast. Det går alltså att spara pengar genom att inte låna mer än du behöver. När du väljer ett lån bör du titta på flera banker och se vilken som har lägst ränta. Genom att ansöka om lånet via en låneagent kan du få erbjudanden från flera banker samtidigt.

Alla banker erbjuder olika villkor, så det är viktigt att du jämför dem innan du ansöker. Några saker som kan vara bra att tänka på är räntekostnader, alla avgifter för att ansöka/teckna ett lån, om det går att betala av lånet före tid samt om det går att samla lånet i efterhand/överlåta lånet till en annan bank.


Vilket lån passar mig?

Kärt barn har många namn. Det finns olika sorters lån du kan välja mellan, och det kan vara svårt att veta vad som är rätt för just dig. Olika lån har olika räntekostnader, baserade på bankens risk att låna pengarna. Om du har en hög räntekostnad, kommer det att kosta dig mer i månaden att låna pengarna. Vi rekommenderar alltid att du letar efter en bank med lägst möjliga räntekostnader. Den bästa lösningen för att redusera dina räntekostnader är att förhandla med bankerna genom en låneagent, som sedan skickar din ansökan till flera banker. På det sättet kommer bankerna att konkurrera om dig som kund. Med en universell ansökan kommer du i slutändan att få ett skräddarsytt erbjudande med den lägsta räntan. Alla räntekostnader är individuella och anpassas efter en samlad värdering av dig.

En annan fördel med våra låneagenturer är att du inte behöver oroa dig för att gå miste om några viktiga datum eller papper. En låneagent sköter all kontakt med banken åt dig, och ser till att det går smidigt och enkelt. De tar hand om hela processen från början till slut.


Hur snabbt får jag utbetalat pengarna?

Hur snabbt pengarna utbetalas, beror helt på vilket lån du väljer. I vanliga fall brukar du få utbetalat pengarna inom några dagar efter att du har blivit godkänd för lånet. Om du ansöker om ett lån med en bank som har långa handläggningstider, kan det ta upp till två veckor innan du får dina pengar. Var noga med att kontrollera hur många dagar handläggningstiden är hos den bank du väljer, så att det inte blir några överraskningar. När du behöver ett lån finns vi här för att hjälpa dig.

Det är svårt att låna pengar på dagen, till trots för att bankerna reklamerar för detta. Däremot är det möjlig, med lite strategisk arbete från din sida, att du kan ha pengarna snabbt efter att din ansökan är godkänd. Om du väljer en bank med konto i samma bank som dig, kan du oftast få utbetalat pengarna inom en dag. Om du ansöker om ett lån med en bank som inte är i samma bank som dig, kan det ta några dagar extra. Det beror helt på vilken bank det är, och hur handläggningstiden ser ut.

Det bästa du kan göra är att fylla i din ansökan på bästa möjliga sätt, och inkludera all information som banken efterfrågar om dig, såsom inkomster, skulder, ägodelar etc. Därefter kan du luta dig bakåt och vänta medans banken sköter din ansökan.


Sammanfattning

När du behöver att låna pengar, är det normalt en krånglig process, och har sina kostnader. Det finns alltid en risk för att det tar lång tid, och du kan behöva skicka in flera olika papper hit och dit. Plus at några banker tar onödigt mycket betalt. Olika banker erbjuder en massa olika sorters lån du kan välja mellan när du ansöker, och det är inte alltid lätt att veta vad som är bäst för just dig. Men det finns alltid någon lösning, och vi är här för att hjälpa dig. Tillsammans med våra partners erbjuder vi olika sorters lån, och gör det smidigt och enkelt. Allt du behöver göra är att leta i listan vilket lån som passar dig bäst, klicka på länken och skicka in din ansökan.

Vi rekommenderar et sunt förhållande till användning av kredittjänster. Det är som oftast inte möjligt att få utbetalat et lån samma dag, til trots för att handläggningstiden några gånger är så snabb som några timmar. Om du har problem med användning av kredittjänster eller inte kan betala tillbaka dina lån, rekommenderar vi att du stänger denna sidan och uppsöker proffsig hjälp hos Hallåkonsument.se. Vi ser att 98% av våra kunder använder kredit med sund förnuft. Var god att läs alla kreditkostnader och lånevillkor innan du signerar avtalet. Kom ihåg att ett lån kan påverka din ekonomi i lång tid framöver, och planera in detta i din budget innan du ansöker. Pengr.se är inte en bank eller långivare, utan förmedlar bara kontakt mellan banker och låntagare. Lycka till med att hitta ett lån.Oftast stallda frågor (på norsk)

Et forbrukslån hjelper deg med mer penger. Forbrukslån brukes oftest når det oppstår uforutsette utgifter. Det styrker din kortsiktige likviditet, men kan langsiktig være en kostbar affære. Vi anbefaler derfor at du sammenlikner ulike lånetyper og legger en plan før du bestemmer deg for et forbrukslån.

For å søke om et forbrukslån må du minst være 18 år. I tillegg må du ha tilfredsstillende personlig økonomi. Hver enkelt bank stiller ulike krav til brukere av kredittprodukter, men ser på deg som en helhet, for eksempel din inntekt, dine kostnader, jobbsituasjon, sivilstatus, verdier og eiendeler og videre.

Det er sjeldent mulig å få utbetalt lån på dagen. Dette er lovbestemt, samtidig som det tar litt tid å behandle en søknad. Ønsker du likevel et lån på dagen, anbefaler vi at du ringer gjeldende bank etter søknaden din er innsendt.

Vi samarbeider med en rekke nordiske banker. Alle bankene har lisens og er 100% trygge. Sammen med våre partnere finner vi det riktige og gunstigste lånet til ditt bruk. Vår tjeneste drives av og med kommersielle hensyn.

Det vet vi dessverre lite om. Mer Penger formidler kun kontakt mellom deg og banken, og bankene vurderer alle kredittsøknader invididuelt. Forsøk å kontakte banken som har gitt deg avslag, og spør om å få tilsendt deres vurderingskriterier. Vi kan ikke hjelpe.

Den nominelle rentesatsen er utgangspunktet for å beregne den effektiv rentesatsen, som inkluderer alle gebyrer og avgifter og er endelig. Rentesatsen beregnes årlig.

Lånefinansiering skal ikke skape problemer. Kanskje det kan være lønnsomt med refinansiering? Hvis du ønsker profesjonell hjelp, kan du kontakte NAVs gjeldsrådgivningstelefon på 800 45 353. Les også vår guide til ansvarlig lånefinansiering.

Hvis du ønsker å kontakte oss, kan du gjøre det ved å klikke her. Da vi har stor trafikk, kan det ta 7-10 dager før du får svar. Unngå å oppgi sensitive personopplysninger. Gjelder henvendelsen din en konkret problemstilling som har oppstått med en av våre leverandører, må du kontakte leverandøren det gjelder direkte.