Varför är eran tjänst kostnadsfri och oförpliktande?

Pengr grundades för att skapa förutsägbarhet i finansbranschen. Henrikten med våran tjänst är att samla och lista samarbetande finansföretags erbjudanden, där våran vision är att hjälpa dig med jämförelsen, så att vi tillsammans hittar den ekonomiska lösningen som passar just för dig och din ekonomi. Helt utan någon kostnad, och helt utan förpliktelser.

Men finns det verkligen en gratis lunch? Ja, det gör det! Vi tar inte en krona betalat av dig för jobbet vi gör. Våran inkomst är baserad på en eventuell provision från finansbolaget du blir kund hos, genom affiliate-principet. Inte bara är det smart - det gör att vi också förpliktar oss till att yta bäst möjlig kundservice till dig - för om vi inte löser ditt problem, tjänar vi inte en krona.

Pengr.se erbjuder en jämförelsetjänst för finansieringsvillkor och driver tjänsten av kommersiella skäl. Vissa företag kan uteslutas från den här tjänsten baserat på vår ersättning.
Din skickade information kommer endast att användas för att visa relevanta erbjudanden och/eller kontakta dig för uppföljning, och kommer att arkiveras om dessa erbjudanden inte är av intresse.
Våra respektive partners kan ha sina egna villkor för datalagring. Inga beställningar som görs via Pengr.se hanteras direkt av Pengr, och anses inte vara giltiga förrän de har bekräftats skriftligen av vår leverantör. Se våra villkor här »